ディナー
- HOME
- ディナー
Confederate Rose
酔芙蓉
【季節の食材を使ったおまかせコース】
¥11,000
餐前⼩⾷ 濾州⼝⽔鶏
精美點⼼
Appetizer Delights and Dim Sum
Selection
よだれ鶏を含めた前菜4種
⼀碟餐前⼩⾷可以換成下⾯的菜
You can change one of the
previous
appetizer to the
following dishes.
(前菜の1品を下記のお料理に変更もできます)
紅燒鮑翅
Braised
Shark’s Fin with Brown Sauce(extra cost
applies)
フカヒレの姿蒸し上湯ソース【追加料⾦】¥6,500
廚師推介料理
Chef’s
Recommended Two Dishes
季節の料理2品
⼀碟廚師推介料理可以換成下⾯的菜
You can change one of the
previous dishes to the following
dishes.
(季節の料理の1品を下記のお料理に変更もできます)
清蒸東星斑
Steamed Amakusa Star Grouper Fillet with Fish Soy Sauce(extra
cost applies)
東星ハタの蒸し物⾹港醤油仕⽴て【追加料⾦】¥2,000
碧綠蠔皇扣鮮鮑魚
Braised
Fresh Abalone and Seasonal Green with Oyster Broth(extra
cost applies)
やわらか鮑のオイスターソース煮込み野菜添え【追加料⾦】¥2,700
馬拉盞龍蝦粉絲煲
Braised
Lobster and Glass Noodle with Shrimp Paste in Hot
Pot(extra cost applies)
伊勢海⽼と春⾬の⼟鍋煮込み【追加料⾦】¥3,500
尾崎⽜⿇婆⾖腐 或
炒飯
Containing OZAKI Beef Ma-po Tofu or Fried
Rice
尾崎ビーフ⼊り⿇婆⾖腐または炒飯
甜品
Dessert
デザート
当店の⽶はタイ⽶と国産⽶のブレンドを使⽤しております。
⾷物アレルギーまたは⾷事制限などをお持ちの⽅はスタッフにお申し付けください。できる範囲で変更いたします。
Cyclamen
仙客来
【プレミアム点心 尾崎ビーフをメインに】
¥16,500
餐前⼩⾷
Appetizer Delights
前菜
本⽇湯羹
Today’s Soup
本⽇のスープ
精選⾼級蒸點三輝
濾州豬儿粑
原隻鮑魚釀燒賣
XO醬龍蝦帶子餃
Three Kinds of Chef’s Premium Dim
Sum
Steamed Pork and
Sichuan Pickles Cute Piglet, Steamed Abalone on Pork and Shrimp, Steamed Lobster and Scallop
with XO
source
プレミアム点⼼3種
豚⾁と芽菜ヤーツァイの⽩⽟蒸し、丸ごと鮑のせシュウマイ、伊勢海⽼と帆⽴⾙柱の蒸し餃⼦XO醤
濾州⼝⽔鶏
Steamed Chicken Spicy Luzhou style
よだれ鶏
廚師推介料理
Chef’s
Recommended Dishes
季節のお料理
XO醤炒尾崎⽜
Stir-Fried OZAKI
Beef with XO Sauce
宮崎県産尾崎ビーフのステーキXO醤⾵味
粉麵飯
Rice or Noodles
麵飯料理
甜品
Dessert
デザート
当店の⽶はタイ⽶と国産⽶のブレンドを使⽤しております。
⾷物アレルギーまたは⾷事制限などをお持ちの⽅はスタッフにお申し付けください。できる範囲で変更いたします。
Agapansasu
百⼦蓮
【フカヒレの姿煮込み 鮑をメインに】
¥22,000
餐前⼩⾷
Appetizer
前菜
黒松露小籠包
Pork and Truffle
Xiao-long-po Dumpling
黒トリュフ⼊り小籠包
紅焼鮑翅
Braised Shark’s Fin with Brown Sauce
フカヒレの姿煮込み上湯ソース
清蒸東星斑
Steamed Amakusa Star Grouper Fillet with Fish Soy
Sauce
東星ハタの蒸し物⾹港醤油仕⽴て
碧緑蠔皇扣鮮鮑⿂
Braised Fresh
Abalone and Seasonal Green with Oyster
Broth
やわらか鮑のオイスターソース煮込み野菜添え
粉麵飯
Rice or Noodles
麵飯料理
金牌流沙包
Steamed Salted Egg Yolk and Butter Cream
Buns
塩漬け卵とバターのとろけだす「⾹港ラウサーパオ」
甜品
Dessert
デザート
当店の⽶はタイ⽶と国産⽶のブレンドを使⽤しております。
⾷物アレルギーまたは⾷事制限などをお持ちの⽅はスタッフにお申し付けください。できる範囲で変更いたします。
Ngam Ngam Hou Course
啱啱好套餐
【アムアムホウコース】
¥7,480
餐前⼩⾷
Appetizer
前菜
廚師精選點⼼三輝
Chef’s Premium Dim Sum Selection
おまかせ点⼼3種
本⽇湯羹
Today’s Soup
本⽇のスープ
濾州⼝⽔鶏
Steamed Chicken Spicy Luzhou style
よだれ鶏
廚師推介料理
Chef’s Recommended Dishes
季節のお料理
粉麵飯
Rice or Noodles
麵飯料理
甜品
Dessert
デザート
附加菜单
Additional Menu
追加メニュー
四川⿇婆⾖腐
Sichuan Style Mapo Tofu
四川マーボー⾖腐ライス付
¥800
⾦牌流沙包
Steamed Salted Egg Yolk and Butter Cream
Buns
塩漬け卵とバターのとろけだす「⾹港ラウサーパオ」
¥380
当店の⽶はタイ⽶と国産⽶のブレンドを使⽤しております。
⾷物アレルギーまたは⾷事制限などをお持ちの⽅はスタッフにお申し付けください。できる範囲で変更いたします。
Dim Sum Course
飲茶套餐
【飲茶コース】
※甲殻類アレルギーの⽅はご遠慮ください
¥7,480
濾州⼝⽔鶏
Steamed Chicken Spicy Luzhou style
よだれ鶏
鮮⾁⼩籠包
Steamed pork Dumpling Xiao Long Po
小籠包
雲呑湯
Steamed Won-ton Soup
ワンタンスープ
廚師精選點⼼五輝
Chef’s Recommended Dim Sum Selection
おまかせ点⼼5種
粉麵飯
Rice or Noodles
麵飯料理
金牌流沙包
Steamed Salted Egg Yolk and Butter Cream Buns
塩漬け卵とバターのとろけだす「⾹港ラウサーパオ」
附加菜单
Additional Menu
追加メニュー
四川⿇婆⾖腐
Sichuan Style Mapo Tofu
四川マーボー⾖腐ライス付
¥800
当店の⽶はタイ⽶と国産⽶のブレンドを使⽤しております。
⾷物アレルギーまたは⾷事制限などをお持ちの⽅はスタッフにお申し付けください。できる範囲で変更いたします。